Získávání nových trhů - Kachlík, Alfons
Vyhodnotenie možností a predpokladov získať daný trh, ekonomický rozbor. Štúdia prevoditeľnosti (feasibility study), jej poslanie a zloženie. Postup pri rozbore potenciálneho trhu. Predpoklady pre uplatnenie sa na vybranom trhu. Minimalizácia rizík. Zhrnutie rozborov a ekonomické výpočty. Hľadanie variantných riešení umožňujúcich prevoditeľnosť zámeru, stanovenie cieľa. Využitie tímovej práce pri spracovávaní štúdie.