Zdaňovanie podielov spoločníkov obchodných spoločností - Jánoš, Daniel
Vymedzenie pojmu obchodná spoločnosť podľa Obchodného zákonníka. Druhy obchodných spoločností. Zdaňovanie podielov zo zisku spoločnosti s ručením obmedzeným. Komanditista a komplementár komanditnej spoločnosti. Spoločník verejnej obchodnej spoločnosti. Obchodné spoločnosti a podiel na likvidačnom zostatku.