Systémové chyby privatizácie vplyv transformácie vo východnom bloku na ekonomiku - Murgaš, Milan
Princípy transformácie vlastníckych vzťahov. Reštitúcia, privatizácia a reprivatizácia. Najdôležitejšie finančné podmienky pre privatizáciu. Systémové chyby privatizácie. Legislatíva k privatizácii v SR. Potreba stimulačnej politiky štátu pre efektívnu privatizáciu.