Prípravné práce pred uzatvorením účtovných kníh a vyhotovením účtovnej závierky v jednoduchom účtovníctve - Vanko, Jozef
Rozsah prípravných prác a zhrnutie úloh pred uzavretím účtovných kníh a vyhotovením účtovnej závierky v jednoduchom účtovníctve. Uzávierkové účtovné operácie v jednoduchom účtovníctve. Charakteristika najčastejšie sa vyskytujúcich uzávierkových účtovných operácií a ich vplyv na základ dane z príjmov.