Ekonomické aspekty sociálnej politiky - Letková, Tatiana
Priority SR v oblasti sociálneho zabezpečenia: 1. právna ochrana rodiny a jej členov, 2. sociálno-ekonomické zabezpečenie rodiny, 3. výchova detí a mládeže, príprava na manželstvo, rodičovstvo, 4. ochrana zdravia. Vývoj transformácie sociálnej politiky od r. 1989. Klasifikácia sociálnych výdavkov.