Může světlo prodávat?
Nové využitie osvetlenia pri predaji. História osvetlenia tovaru v predajniach. Funkcie správneho osvetlenia. Novinka tohtoročného veľtrhu EuroShop - windows shopping, výber a získanie informácií o tovare pomocou laserového lúča cez interaktívny výklad.