Retailové bankovnictví na konci devadesátých let - Fiala, Libor
Zníženie distribučných nákladov retailového bankovníctva. Odklonenie transakcií z pobočiek banky na samoobslužné zariadenia. Vhodná prezentácia lacnejších distribučných kanálov klientovi.