Bankovní sektor a vývoj ekonomiky - Musilová, Jarmila
Závislosť bankového sektora na hospodárskom vývoji. Vývoj základných bilančných a mimobilančných aktivít (úvery, vklady, aktíva, cenné papiere, derivátové obchody, kapitálové vybavenie). Hospodárske výsledky bankového sektora.