Ľudia a tímy
Dôvody rozpadávania rodinných podnikov. Význam riadenia ľudského rozmeru v začínajúcich a v už etablovaných, rozvinutých podnikoch. Rodinné podniky zahraničných Číňanov. Zefektívnenie pracovných tímov. Garibaldiho škola marketingu.