Bajzíková, Ľ., Svobodová, H.: Organizačné kultúry. Bratislava, Fakulta managementu, Univerzita Komenského 1998, 62 s. - Breveníková, Daniela
Recenzia publikácie Bajzíková, Ľ., Svobodová, H.: Organizačné kultúry. Bratislava, Fakulta managementu, Univerzita Komenského 1998, 62 s. Publikácia obsahuje množstvo cenných poznatkov o problematike fungovania organizačných kultúr. Pozostáva z 5 kapitol: 1. Organizácie sú kultúrami. 2. Podstata organizačných kultúr - ideológia. 3. Kultúrne formy. 4. Organizačné prechody/premeny a kultúrna identita. 5. Profesijné subkultúry.