I silní chrání své (výrobce) - Sklenka, Miloš
Intenzívna snaha zákonodarcov zaviesť ochranárske opatrenia na dovoz ocele. Poradie krajín podľa objemu vývozu ocele do USA. Českí vývozcovia obvinení z dumpingu.