Správa OECD o stave slovenskej ekonomiky
Správa OECD o vývoji slovenskej ekonomiky zameraná na bankový sektor, reštrukturalizáciu a rozvoj podnikov. Obnovenie makroekonomického rastu v porevolučnom období. Závislosť Slovenska od zahraničného obchodu. Nerovnováha slovenskej ekonomiky a návrh progresívnych opatrení na jej odstránenie. Fiškálna a menová politika SR. Reálna obchodná otvorenosť slovenskej ekonomiky.