Štátny fond rozvoja bývania uspokojí v tomto roku zhruba tretinu žiadateľov o podporu na výstavbu bytov - Zverková, Daniela
Zákon NR SR č. 124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania (ŠFRB) - charakteristika a úlohy fondu. Nariadenie vlády SR č. 105/1997 o podporných programoch na rozvoj bývania. Zvyšovanie záujmu o podporu zo ŠFRB. Žiadosti o podporu adresované fondu. Nedostatok financií na uspokojenie všetkých žiadateľov.