Máte firemnú stratégiu? - Lubelec, Libor
Podnikateľské trhové správanie ako hlavný nástroj dosahovania úspechu. Analýza konkurencie v konkurenčnom prostredí. Strategická orientácia firmy ako reakcia na podmienky konkurenčného prostredia. Prístup k spracovaniu firemnej stratégie.