Športový sponzoring a Internet - Ďuričeková, Jana
Chápanie marketingovej komunikácie v športe. Vzťah medzi propagáciou športového subjektu a marketingovou komunikáciou firmy - sponzora. Internet a športová komunikácia. Sponzorovanie cez WWW. Nevýhody Internetu pri marketingovej komunikácii v športe.