Cieľ: Predaj reklamy v Európe - Hapák, Pavel
Rozhovor s predstaviteľmi spoločnosti IP ARBO Mníchov, nadnárodnej marketingovej spoločnosti poskytujúcej služby v oblasti predaja reklamného priestoru médií v rámci viacerých európskych krajín. Od roku 1991 je aktívna i v ČR a na Slovensku. Aktivity spoločnosti IP ARBO súvisiace so slovenským mediálnym trhom.