Štátny rozpočet na rok 1999
Dňa 26.3. 1999 NR SR schválila návrh zákona o štátnom rozpočte na rok 1999. Tým sa skončilo rozpočtové provizórium. Schválený rozpočet predpokladá príjmy vo výške 179,9 mld. SK, výdavky vo výške 194,9 mld. SK a deficit 15. mld. SK. Bilancia príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu na rok 1999.