Cestovanie
Mimoriadna sekcia Trendu. Cestovný ruch na Slovensku. Cestovný ruch v zahraničí. Rebríčky slovenských cestovných kancelárií. Ponuky na rekreáciu do zahraničia. Možnosti rekreácie na Slovensku. Zariadenia cestovného ruchu.