Pôsobnosť Národného úradu práce z pohľadu jeho príjmov a výdavkov - Senderáková, Lucia
Národný úrad práce bol zriadený zákonom č. 387/1996 Z.z. ako verejnoprávna inštitúcia. Hospodárenie NÚP s finančnými prostriedkami, ktoré sa tvoria hlavne z príspevkov na poistenie v nezamestnanosti. Hodnotenie obdobia vývoja príjmov a výdavkov NÚP politiky trhu práce počas pôsobnosti NÚP, t.j. od januára 1997 až do konca septembra 1998.