Vplyv očakávaných zmien v zložení populácie na dôchodkové systémy v krajinách EÚ - Rievajová, Eva
Vplyv demografických zmien na zloženie populácie. Očakávané demografické zmeny. Starnutie populácie a jej vplyv na doterajšie systémy sociálneho zabezpečenia. Systémy financovania dôchodkového zabezpečenia v Európskej únii. Päť možností financovania základného systému dôchodkového zabezpečenia. Riešenie nezamestnanosti v krajinách EÚ.