Didaktika dospělých s novou perspektivou - Pospíšil, Oldřich
Súvislosti medzi didaktikou, pedagogikou, filozofiou, andragogikou a sociológiou. Súčasný stav a požiadavky na vývoj vzdelávania dospelých. Rozdiely medzi celoživotným vzdelávaním a školskou dochádzkou. Formálne, neformálne a informálne vzdelávanie dospelých. Úlohy didaktiky dospelých.