Výkon kontrolnej činnosti, práva a povinnosti kontrolujúceho a kontrolovaného subjektu a ukladanie sankcií - Macková, Zuzana
Vykonávanie kontrolnej činnosti v oblasti dodržiavania pracovnoprávnych predpisov a platenia príspevku na poistenie v nezamestnanosti. Národný úrad práce a jeho orgány kontroly. Oprávnenie zamestnancov kontroly. Povinnosti zamestnancov kontroly. Protokol o výsledku kontroly. Povinnosti zamestnávateľa. Vymeriavací základ. Ukladanie sankcií.