Povolanie, zamestnanie, pracovné právo - Hubert, Jaromír
Nutnosť používania záväzných klasifikačných noriem v informačných systémoch. Komentár k vybraným pojmom v praxi používaných systémoch personálneho riadenia. Pracovné miesto (Job). Zamestnanie (Occupation). Povolanie (Vocation). Almanach pracovných činností ako zdroj údajov pre vytvorenie informačného prostredia. Číselník pracovných pozícií - vzor popisu práce "Laboranta". Analýza zamestnaní ako podklad ku komplexnej kartotéke povolaní a zamestnaní.