Vzdelávanie dospelých v súčasných podmienkach spoločensko-ekonomického vývoja - Ďurďovičová, Marta, 1964-
Systém vzdelávania na Slovensku. Tri úrovne vysokoškolského štúdia. Vplyv vedomostí a vzdelávania na úspechy ekonomiky. Vzrastajúci význam odborného vzdelávania. Motivácia dospelého človeka k ďalšiemu vzdelávaniu. Fázy vývoja informačnej spoločnosti. Chápanie celoživotného vzdelávania. Tri stupne celosvetového informačného systému. Prioritné projekty informačnej spoločnosti a ich koordinátori, schválení krajinami G7. Nároky inf. spoločnosti na človeka.