Manažérske účtovníctvo/ 3 zobrazovanie nákladov v manažérskom účtovníctve - II. - Král, Bohumil
Členenie nákladov podľa závislostí od objemu výkonov. Variabilné náklady. Fixné náklady. Využitie informácií o fixnýxh a variabilných nákladoch v praxi. Relevantné a irelevantné náklady, rozdielové náklady. Oportunitné náklady.