Problémy vývoje české ekonomiky v období 1993-1997 - Tomšík, Vladimír
Charakteristika vývoja českej ekonomiky na základe štyroch makroekonomických ukazovateľov: rast hrubého domáceho produktu, vývoj inflácie, výška nezamestnanosti, rovnováha platobnej bilancie. (Pokračovanie v č. 4/99).