Moldavská republika - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Moldavskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história krajiny. Motívy moldavských bankoviek.