Komplexný informačný systém FPZO
Okruhy novovybudovaného informačného systému FPZO (Fond podpory zahraničného obchodu) a jeho využitie. Účel a funkcie informačného systému. Charakteristika web informačného centra, manažérskeho informačného systému a internetovských stránok FPZO.