Jednoduché exponenciálne vyrovnávanie verzus ARIMA model - Rublíková, Eva
Porovnanie vhodnosti použitia jednoduchého exponenciálneho vyrovnávania alebo ARIMA modelu pri určovaní krátkodobých prognóz odtoku nezamestnaných.