Marketingový program - Urbánek, Jan
Druhy marží: cenové, obratové, ziskové a marže na variabilné náklady. Výpočty pre stanovenie marží. Príklady výpočtu percentového počtu cenovej a ziskovej marže. Vzorce pre výpočet ponukovej ceny a prirážky.