Čo všetko prináša kúpa podniku vlastným manažmentom
Formy realizácie vykúpenia podnikov. Akvizícia podniku existujúcim vrcholovým manažmentom (MBO). Kúpa podniku iným manažmentom (MBI). Zdroje odkúpenia podniku. Odchod z podniku a návratnosť investícií. Inovatívne financovanie pre začiatočníkov. Rast kúp podnikov iným manažmentom vo Veľkej Británii. Odmeny a riziká kúpy podniku vlastným manažmentom.