WTO o finančných tokoch v strednej Európe - Zverková, Soňa
Prílev zahraničného kapitálu do reformných krajín strednej a východnej Európy v polovici 90. rokov. Pozitíva a negatíva globalizácie. Úlohy pre zvládnutie kapitálových tokov v krajinách SVE. Balík úprav, ktorý by mali vlády prijať. Signály upozorňujúce na náchylnosť ekonomiky k menovej kríze. Dôsledky nadmerného prílevu zahraničného kapitálu do transformujúcich sa krajín. Vplyv kapitálových tokov na infláciu. Niektoré politické dôsledky vzostupu toku kapitálu.