Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov vo vzťahu k zákonu SNR č. 318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a ... - Dudáš, Ján
Výklad pojmu bezpodielové spoluvlastníctvo. Hlavné zdroje bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Vznik a zánik bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Vyporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva. Zdanenie vyporiadania spoluvlastníctva. Vyporiadanie podľa zákona o konkurze a vyrovnaní. Modifikácie bezpodielového spoluvlastníctva manželov.