Základné proporcie vývoja ekonomiky Slovenska v roku 1999 - Kárász, Pavol
Hospodárska situácia Slovenskej republiky v r. 1998. Hospodársky rast a hospodársky vývoj. Dynamika domáceho dopytu a saldo zahraničného obchodu. Podiel salda zahraničného dopytu na HDP. Štatistické údaje za roky 1994-1998.