Zapojení logistiky do systematického rozvíjení podnikatelských činností ve výrobním podniku - Komárek, Josef
Zapájanie logistiky do podnikateľských aktivít výrobného podniku. Logistika a strednodobé a dlhodobé plánovanie. Väzby organizovaného výrobkového vývoja.