Zdaňovanie podielu akcionárov akciových spoločností - Jánoš, Daniel
Prístupy k zdaneniu podielov akcionárov akciových spoločností. Základné práva akcionára. Pojem a základné druhy akcií. Dočasný list. Zdroje príjmov z akcie. Zdanenie kapitálového zisku. Zdaňovanie podielu na likvidačnom zostatku. Spätné odkúpenie zamestnaneckých akcií. Zdanenie príjmov z predaja na predkupné právo na akcie.