Európsky seminár o samoregulácii v mediálnej oblasti naznačil možné riešenia problémov nových médií - Babitzová, Eva
Medzinárodný európsky seminár Samoregulácia v oblasti médií - seminár ukázal, že efektívne pracujúci samoregulačný systém môže pomôcť riešiť problémy prudko rastúceho trhu médií a informačných systémov. Dve možnosti regulácie. Na Slovensku funguje samoregulácia len v reklame. Výhody samoregulácie. Nemecký systém, európsky systém.