Dôsledky novelizácii zákona o daniach z príjmov - Baštincová, Anna
Výklad jednotlivých novelizovaných ustanovení zákona o daniach z príjmov, ktoré priniesli zákony č. 173/1998 Z.z., zákon č. 397/1998 Z.z. a zákon č. 64/1999 Z.z. Dopad týchto zákonov na dane z príjmov fyzických a právnických osôb. Znenie zákona č. 64/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov s výkladom. Príloha č. 2 k zákonu č. 64/1999 Z.z.