Opravné položky k pohľadávkam, rezervy na pohľadávky, odpis nedobytnej pohľadávky - Fľaková, Alica
Oceňovanie pohľadávok podľa legislatívnej úpravy účtovníctva. Opravné položky k pohľadávkam. Nedobytné pohľadávky a ich odpísanie. Účtovanie odpísania nedobytnej pohľadávky.