Pohľadávky z úverov a ich dopad na základ dane - Slimáková, Mária
Právna úprava tvorby rezerv v bankách v zmysle zákona č. 610/1992 Zb. o rezervách par. 5 - bankové rezervy na podnikateľské riziko a par. 8 - rezerva na pohľadávky za dlžníkov v konkurznom a vyrovnacom konaní. Výklad pojmov súvisiacich s problematikou pohľadávok z úverov.