Rewriting the finance manager's job description - Mitrovič, Marko
Porovnanie úloh marketingových a finančných manažérov a ich meniace sa funkcie v priebehu 90. rokov. Rozdiely v orientácii marketingového a finančného manažéra. Povinnosti väčšiny slovenských finančných riaditeľov v začiatkoch a pri konci procesu zmien v chápaní ich funkcie. Vplyv kľúčových manažérov na transformáciu podniku. Prekážky naplnenia nových funkcií. "Evolúcia" výrobných a generálnych riaditeľov.