Slovak and international capital markets
Dôvody snáh firiem o prístup na kapitálové trhy. Požiadavky na kótovanie cenných papierov a poskytovanie správ v USA a na Bratislavskej burze cenných papierov (BCPB). Rozdiely v kótovacích kritériách a registračných podkladoch, požadovaných od eminenta na kapitálových trhoch v USA a na BCPB. Finančné informácie prospektu eminenta na BCPB. Hlavné rozdiely v účtovníctve a zverejňovaní medzi GAAP (Generally Accepted Accounting Principles) a IAS (International Accounting Standards).