Iniciatívy krajín Európskej únie zamerané na riešenie problémov nezamestnanosti - Líška, Milan
Piliere novej politiky zamestnanosti podľa záverov zasadnutia Rady Európy v Luxemburgu v roku 1997. Zlepšovanie spôsobilosti získať zamestnanie. Rozvoj podnikania - zdokonaľovanie podnikateľského prostredia. Podpora prispôsobivosti podnikov a ich zamestnancov. Posilnenie politiky rovnakých príležitostí. Realizácia metodických usmernení.