Psychické problémy zamestnancov sa všeobecne výrazne podceňujú - Začková, Katarína
Podceňovanie problému duševného zdravia. Význam psychológov a psychiatrov pri riešení duševných problémov ľudí. Postavenie a chápanie významu psychológie a psychiatrie u nás a vo svete. Postoj zamestnávateľa v prípade psychického ochorenia zamestnanca. Nárast počtu duševných chorôb vo svete. Straty spôsobené duševnými ochoreniami. Starostlivosť o duševné zdravie.