Revolvovanie dlhopisov FNM - Kušnír, Peter
Názory Milana Majchera z Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity na dlhopisy ako zdroje krytia štátneho rozpočtu a formu splatnosti dlhopisov FNM SR.