Management the TOC way - Cohen, Oded
Využitie teórie obmedzení (Theory of Constraints - TOC) v súčasných podmienkach. Krátky opis vývoja zapojenia sa krajín Ďalekého východu do medzinárodnej hospodárskej súťaže (podľa Avrahama Goldratta, autora teórie obmedzení). Nežiaduce následky vystupňovania hospodárskej súťaže a riešenie tejto situácie pomocou TOC. Manažment z hľadiska teórie obmedzení. Päť základných koncepcií TOC.