Koncern jako jeden z projevů ekonomické koncentrace - Černá, Stanislava
Vymedzenie pojmu a základné znaky podnikateľského zoskupovania. Koncern ako najdôležitejší typ podnikateľského zoskupenia. Majetková účasť ako koncernotvorné spojenie. Podnikové zmluvy. Vzájomná majetková účasť. Termín koncern v nemeckom akciovom zákone.