Reforma verejnej správy - Reiselová, Eva
Z obsahu: Reforma verejnej správy musí byť vecou verejnou. Deštrukcia osídlenia v posledných desaťročiach spôsobila odchod ľudí z obcí do miest. Slovenské ekonomické fórum potvrdilo nevyhnutnosť reformy verejnej správy. Štátna správa je pre mladých ľudí neatraktívna. "Naše banky nepoznajú dobrý úver", konštatuje poslanec NR SR a starosta Petržalky Vladimír Bajan.