Hutníctvo analýza odvetvia - Ilavský, Martin
Kríza hutníckeho a oceliarskeho priemyslu na celom svete (90. roky). Stav slovenského hutníctva. Charakteristika významných podnikov tohto odvetvia: Oravské ferozliatinárske závody, a.s., Istebné, Závod SNP, a.s., Žiar nad Hronom.