Problémy krajín strednej Európy v roku 1998 - Kabát, Martin
Podobné problémy krajín strednej Európy v roku 1998. Pokračujúci priaznivý vývoj ekonomiky Poľska. Hlavné problémy slovenského hospodárstva. Česká republika v recesii. Maďarsko s najvyšším rastom HDP. Tabuľka vybraných makroekonomických ukazovateľov krajín strednej Európy za rok 1998.